Selecteer een pagina

Over Ons

De passie voor webhosting stroomt door ons bloed

Wij weten wat webhosting inhoud, van binnen en van buiten

Webhosting is meer dan een server met wat software. Er zijn vele achterliggende systemen, netwerken en beveiligingen die het mogelijk maken om een webhosting dienst op te zetten. Hierbij kunt u denken aan bekabeling, switches, routers, servers maar ook softwarematige oplossingen zoals firewalls, e-mail servers, database servers, controlepanelen en nog veel meer.

Een webhostingserver is over het algemeen in een rack geplaatst in een datacenter. Een datacenter levert op haar beurt weer vele verschillende diensten aan de webhostingprovider. Hierbij kunt u denken aan netwerkconnectiviteit, stroom, koeling, brandpreventie en brandblussing, fysieke beveiliging en netwerkbeveiliging.

Bereik de juiste klanten

Met de juiste domeinnaam en het juiste webhostingpakket bereikt u de juiste klanten die waardevol voor u kunnen zijn.

Unieke websites

Wij zijn gek op unieke websites, wanneer de creativiteit van de eigenaar zichtbaar is in het ontwerp van de website dan worden dit vaak de mooiste websites. Ga ook met uw creativiteit aan de slag op uw eigen unieke website.

Uw unieke website moet snel bereikbaar zijn

Een unieke website verdient het om snel te laden, een passend webhostingpakket is daarvoor een vereiste. Kies het juiste pakket en ga aan de slag om uw eigen plek op internet te claimen.

Wat wij doen

Wij zijn gek op webhosting en verdiepen ons continue in de achterliggende systemen

Ga aan de slag!

Kies het juiste pakket en ga direct aan de slag!